Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
LinkedMeer
header

LinkedMeer is er voor professionele vrouwen die doelgericht in de eigen regio willen netwerken. Met volop ruimte voor spiegeling, wederzijdse betrokkenheid, actieve feedback en nieuwe initiatieven.

Doelstelling

LinkedMeer brengt professionele vrouwen samen om te netwerken en om kennis uit te wisselen.

Hiervoor worden diverse events georganiseerd. Elk jaar vinden er diverse netwerkborrels plaats. Daarnaast zijn er bijeenkomsten met diverse thema’s zoals communicatie, organisatie, financiën ed. Deze themabijeenkomsten worden geleid door wisselende experts, bij voorkeur uit het eigen netwerk.

Achtergrond

LinkedMeer is een initiatief van Patricia Herni en Gwen Arendsen. Beiden zijn werkzaam als zelfstandig ondernemer. Zij zijn LinkedMeer gestart om professionele vrouwen samen te brengen en zo een groot kennisnetwerk te vormen.
LinkedMeer bestaat sinds begin 2010.

Leden van LinkedMeer zijn professionele vrouwen die met zakelijke insteek op een interactieve manier willen netwerken. Vrouwen die een actieve bijdrage willen leveren aan het uitbreiden van het netwerk.
Leden van LinkedMeer zijn werkzaam in een zakelijke omgeving. Zij hebben zowel op professioneel gebied als wat betreft persoonlijke ontwikkeling een bepaald ambitieniveau.
Leden zijn werkzaam en/of woonachtig in de regio Haarlemmermeer e.o.
De events van LinkedMeer vinden plaats op verschillende locaties in de Haarlemmermeer.
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Haarlem?