Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Amersfoort Vrouwen Netwerk
avn“Diversiteit op alle managementniveaus is van belang: het garandeert variëteit in leiderschapsstijlen en dat heeft een positieve invloed op de cultuur van de organisatie. Het Amersfoorts Vrouwen Netwerk (AVN) is een zakelijk netwerk om vrouwen aan de top te krijgen en te houden. Leden van het netwerk zijn profit- en non-profitorganisaties die streven naar een evenredig aandeel vrouwen op topposities in hun organisatie. Deelnemers zijn vrouwen die werken op een managementfunctie op (sub)topniveau.”

Doelstelling

Het doel is om per jaar 25 vacatures voor (sub) topposities in het netwerk te melden. Per jaar verschuiven drie vrouwen uit het netwerk van de subtop naar topposities. Als netwerkleden helpen wij elkaar met advies, bevelen we netwerkleden aan en wijzen elkaar op kansen.

Voor het slagen van de missie van het netwerk is commitment van de leden essentieel. Vacatures melden, elkaar support geven en ook een lidmaatschap aangaan met het netwerk voor een jaar. Lidmaatschapsbijdrage is 200 euro per jaar. Het netwerk komt 3 maal per jaar bij elkaar en ontmoet elkaar tussentijds digitaal op LinkedIn. Aanmelden als lid van het Amersfoorts Vrouwen Netwerk kan via info@amersfoortsvrouwennetwerk.nl
Het netwerk is een netwerk door en voor vrouwen. De locatie is wisselend bij een van de leden. Deze gastvrouw beslist mee in de voorbereiding van de netwerkbijeenkomst. De deelnemende instelling krijgt de kosten voor de catering vergoed uit de inkomsten van de contributie. Per bijeenkomst wordt een inspirerende spreker uitgenodigd en spreek je op een informele manier de leden van het netwerk.
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amersfoort?