Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Amersfoorts Vrouwen Netwerk

Het Amersfoorts Vrouwen Netwerk (AVN) is een zakelijk netwerk voor en door vrouwen in een managementfunctie op (sub)topniveau in de regio Amersfoort. Drie keer per jaar is het netwerk te gast bij de organisatie van één van de leden. Na een inspirerende lezing of workshop met als rode draad ‘vrouwen en leiderschap’ is er ruimschoots gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten. Het AVN wil topvrouwen de mogelijkheid bieden om hun netwerk én loopbaan een boost te geven.

Missie

Diversiteit op alle managementniveaus garandeert variëteit in leiderschapsstijlen, en dat heeft een positieve invloed op de organisatiecultuur. Daarom streeft het AVN naar een evenredig aantal vrouwen in (sub)topposities bij profit- en non-profit organisaties in de regio Amersfoort.

Doelstelling

Het AVN wil meer vrouwen aan de top krijgen én houden. We delen vacatures voor (sub)topposities met elkaar en willen per jaar 3 vrouwen uit het netwerk doorschuiven van een subtop- naar een toppositie. We adviseren en ondersteunen elkaar terwijl we onze ambities verwezenlijken en de volgende stap in onze carrière zetten.

Amersfoort
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amersfoort?