Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Borntobealady
Wij zijn een internationale vrouwenclub. Wij geven cursus aan vrouwen zoals vertrouwenspersoon,vrouwen Empowerment, Nederlandse lessen activiteiten enz.
Wij hebben een huiswerkclub voor kinderen van 5 T/m 12 jaar. Daar geven wij de kinderen begeleiding en ondersteuning bij de leerblokkades voor Taal, breuken, begrip, Topografie en gedrag-problemen Concentratiestoornis.
We geven kooklessen en verzorgen Catering voor minima’s.
Wij werken samen met: Vak College Zuidrand,Colour of Impact, Ozzy’s Kitchen, jeugd en gezin Tos op straat, Sbb Stagereis, Opzoomer mee en Gemeente Rotterdam.

Wilt u zich aanmelden bij ons vrouwenclub samenwerken of langs voor een babbeltje of kopje koffie of thee en/of info bel of mail mij: Claudia Grootfaam (mobiel 06-85864961) of e-mail Borntobealady2017@outlook.com

Wij zij vriendelijk, ondernemend, collegiaal. De vrouwen club is op maandag,dinsdag aanwezig van 9:30 tot 15:00 en woensdag van 12:00 tot 16:00.

Gemeente Rotterdam

Zoek je een coach in Rotterdam?