Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk
EVONEemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk: van ondernemers, voor ondernemers.
EVON is een bruisend en inspirerend netwerk dat ondernemers in een prettige sfeer met elkaar in contact brengt.EVON is gevestigd in Amersfoort en is met meer dan 100 vrouwelijke ondernemers het grootste regionale vrouwennetwerk in de regio Eemland.
Wees van harte welkom!
Doelstelling

Het Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) is opgericht in 1994 met als doel:

Vrouwelijk ondernemingschap zichtbaar maken.

Achtergrond

EVON staat voor Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en is opgericht in 1993. Het is, met ruim 100 leden, het grootste zakelijke vrouwennetwerk in de regio Eemland. EVON heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en zichtbaar te maken. Het is een inspirerend, toegankelijk en zakelijk netwerk met een open en eerlijke communicatie en een hoge gunfactor. We netwerken met als doel, onszelf, maar ook elkaar en EVON als totaal te versterken in vakkennis, professionaliteit en business. Dat doen wij door het organiseren van workshops, thema- en netwerkbijeenkomsten en commerciële samenwerking.

Bij EVON is iedereen welkom, dus je hebt best kans meerdere makelaars, consultants of stylistes tegen het lijf te lopen. We zien elkaar ook niet als concurrenten, maar als vakgenoten. We proberen als het kan zaken te doen, of van elkaar te leren.

EVON is aangesloten bij MKB Nederland.

Vrouwelijke ondernemers in de regio en Eemland.
Eemland
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amersfoort?