Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Fem2Business

LOGO

Fem2Business is een netwerkplatform voor vrouwelijke ondernemers gevestigd in de fusiegemeente Schagen, Hollands Kroon, Den Helder en Texel. Een goed netwerk is belangrijk. Belangrijk voor de groei van je bedrijf en de verhoging of het behoud van je omzet, want een goed netwerk kan je klanten en/of werk opleveren. Juist in moeilijke economische tijden is het belangrijk dat je elkaar als ondernemers kunt vinden en eventueel kunt samenwerken.
Samen sta je sterk!

Doelstelling

Het hoofddoel is netwerken. Maar ook elkaar inspireren en op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap. Dit doen we middels onze website, de nieuwsbrief en de door Fem2Business georganiseerde bijeenkomsten, die vier keer per jaar plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomsten bieden wij de deelnemers zakelijke workshops, laten wij interessante sprekers aan het woord en organiseren we bedrijfsbezoeken.

Achtergrond

Initiatiefnemer van Fem2Business is Gerda Venema. Samen met een aantal collega ondernemers heeft zij Fem2Business opgericht. Fem2Business komt voort uit de behoefte van vrouwelijke ondernemers uit de regio kop van Noord-Holland om een eigen netwerkplatform te hebben.

Deelnemers van Fem2Business zijn ondernemer en eigenaar, mede eigenaar, vennoot, eigenaar van een BV. Zij zijn minimaal 1 jaar ingeschreven bij de KvK en hun bedrijf is gevestigd in de regio zoals die door Fem2Business is vastgesteld. Een deelnemer kan een introducee meenemen naar een van de door Fem2Business georganiseerde netwerkbijeenkomsten. De kosten voor de introducee bedragen voor de geheel verzorgde avond € 35,00.

Fem2Business is gevestigd in de kop van Noord-Holland, regio Schagen en omgeving.

Klik hier om naar de website te gaan.