Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Goed Contact

Logo Goed ContactGoed Contact is hét netwerk voor ondernemende vrouwelijke professionals en managers, zelfstandig of in loondienst. In ons netwerk vindt je persoonlijk contact, tips, het uitwisselen van ervaringen, kennisoverdracht, inspiratie en creatieve ideeën.

 

Doelstelling

Het doel van netwerk Goed Contact is om ondernemende vrouwelijke professionals, zelfstandig of in loondienst, met elkaar in contact te brengen. Contact dat leidt tot nieuwe inzichten, bekendheid met elkaars bedrijf/werkzaamheden en heel veel inspiratie.

Achtergrond

Goed Contact biedt informatie- en netwerkplatforms voor haar leden (en niet-leden). 6 evenementen per jaar waarin zowel zakelijke en luchtige onderwerpen aan bod komen. Ook de locaties zijn afwisselend, van bedrijfsbezoek tot het strand. Openbare pagina’s op de website, het ledenportaal (alleen voor leden) en een Nieuwsbrief. Dit alles biedt een netwerkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Het ledenbestand van Goed Contact bestaat voornamelijk uit vrouwelijke ondernemers. Daarnaast zijn er ook vrouwelijke managers en professionals in loondienst lid van Goed Contact.

Goed Contact heeft geen vaste locatie, zij organiseert haar evenementen in en om Castricum. Indien mogelijk worden er ook locaties van leden benut.

Klik hier om naar de website te gaan.