Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Good Place 2 Work

goodplace
Doelstelling

Samenwerken met andere vrouwen aan je eigen onderneming om deze te laten groeien en bloeien.

Achtergrond

Een succesvolle onderneming maakt gebruik van een productieve werkruimte, krachtige relaties en effectieve ideeën. Als ondernemer wil je niet geïsoleerd zijn en zoek je een prettige werkomgeving om je eigen bedrijf te laten groeien. Thuis werken is prima, maar wat als je zo nu en dan van gedachten wilt wisselen of gewoon een kop koffie drinken en een praatje maken? Good Place 2 Work biedt een vrouwvriendelijke, creatieve en collegiale omgeving. Er is ruimte voor kruisbestuivingen, die leiden tot nieuwe oplossingen en mogelijkheden voor je eigen bedrijf. Zoals bijvoorbeeld die onverwachte samenwerking, waarbij je samen een nieuwe opdracht aanneemt. Hier help je elkaar om succesvol te zijn en nieuwe paden te bewandelen.

Vrouwelijke ondernemers/zzp’ers en professionals die eventueel naast hun eigen werkplek, behoefte hebben om te werken in een inspirerende omgeving met andere vrouwen.

In het bedrijfsverzamelgebouw EBC in het Kleiwegkwartier heeft Good Place 2 Work haar eerste kantoor. Inspirerende ingerichte ruimtes om elkaar en je klanten te ontmoeten.

Klik hier om naar de website te gaan.