Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Gooische Vrouwenzaken

images (1)

Doelstelling

Voor alle ondernemende en nieuwsgierige vrouwen uit ‘t Gooi. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends, nieuwe inspiratie op te doen en je netwerk uit te breiden. Ontmoetingen in het Brinkhuis in Laren.

Achtergrond

Gooische Vrouwen Zaken organiseert bijeenkomsten voor vrouwen die geïnspireerd willen worden door aansprekende thema’s, spreeksters en die andere leuke en interessante vrouwen willen ontmoeten. De lezingen worden telkens gepresenteerd door bevlogen, sprankelende vrouwen die al een of zelfs heel veel stappen gezet hebben in een zelfstandige richting.

Gooische Vrouwen Zaken biedt het podium om de eerste stap te zetten.  Aan het eind van elke lezing is er de mogelijkheid voor drie dames om een twee-minuten-pitch te doen om uw eigen bedrijf, passie of misschien wel boek te presenteren. U krijgt van ons tips, feedback na uw pitch en desgewenst uitgebreid begeleiding hiervoor.

Brinkhuis in Laren

www.hartvanlaren.nl

Klik hier om naar de website te gaan.