Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Hashtag Workmode

Naast de basics van een werkplek biedt Hashtag Workmode jou een ijzersterk netwerk van vrouwelijke ondernemers – zodat we samen de top bereiken.

Je omringen met ondernemende vrouwen zoals jij: vrouwen met een visie, met wie je samen kunt bouwen aan de groei van jouw bedrijf. Die jou vanaf de zijlijn toejuichen en ondersteunen met tips, waardevolle contacten en je helpen om jouw dromen in doelen om te zetten. Die vrouwen vind je bij jouw nieuwe werkplek. Slechts een van de redenen waarom Hashtag Workmode is uitgegroeid tot dé perfecte plek voor ondernemende vrouwen die zich willen ontwikkelen tot slimme en krachtige ondernemers – want empowered women, empower women.

Hashtag Workmode creeërt een plek waar ambitieuze en ondernemende vrouwen samen kunnen werken en van elkaar kunnen leren, en leidde tot een levendige community met meer dan 150 vrouwen die een werkplek huren.

Ambitieuze en ondernemende vrouwen
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen.
Klik hier om naar de website te gaan.