Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Ladies at Work

ladies@workLadies at Work is een netwerkgroep bestaande uit vrouwelijke onderneemsters met pit met zeer uiteenlopende vakgebieden. Niet alleen kijken zij kritisch naar hun onderneming en halen gezamenlijk -waar nodig- ter zake kundigen in huis, ook organiseren zij allerlei ludieke activiteiten, deels om naamsbekendheid voor Ladies at Work maar zeker ook om hun maatschappelijke betrokkenheid te delen.

 

 

Doelstelling

Inzichten..

Vaak gaan kleine onderneemsters een eenzame weg. Ze hebben geen collega’s of medewerkers. Ze kunnen alles, doen alles, ze bedenken alles. Het is fijn je gesterkt te weten en je zorgen en twijfels te kunnen delen met medeonderneemsters. Het geeft nieuwe energie en inzichten.

Krachtiger..

De gezamenlijke acties zijn krachtiger en effectiever dan dat men bijvoorbeeld individueel adverteert of zich op een manifestatie presenteert. Door gebruik te maken van elkaars netwerken kan dit voor de deelneemsters weer extra werk opleveren.

Actuele zaken..

Ladies at Work komt één keer in de vier weken bij elkaar. Ze hebben een goed beeld van elkaars bedrijf en promoten elkaar ten volle. Ladies at Work nodigt gastsprekers uit, organiseert workshops, haakt in op actuele zaken en geeft ruimte voor het bespreken van individuele bedrijfsproblemen.

LadiesNetWork

Verder gaat Ladies at Work netwerkmeetings organiseren onder de naam LadiesNetWork. Deze avonden zullen een pittig karakter hebben, een vrolijke noot bieden en een prettige, vruchtbare omgeving om te netwerken.

Klik hier om naar de website te gaan.