Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Ladies League Limburg

limburgLadies League Limburg is een bruisend netwerk van ambitieuze en talentvolle vrouwen. Vrouwen met een hogere opleiding. Vrouwen met een positie op niveau.

Sommigen van ons hebben een eigen bedrijf. Anderen een verantwoordelijke baan bij (semi)-overheid of in het bedrijfsleven. Wat ons bindt? Wij hebben oog voor elkaar!

Ladies League Limburg is ….een discussieforum, een uitlaatklep na een lange werkdag, en ook… een mogelijkheid om elkaar de bal toe te spelen.

 

Doelstelling

Ladies League Limburg is ….een discussieforum, een uitlaatklep na een lange werkdag, en ook… een mogelijkheid om elkaar de bal toe te spelen. Wij komen één keer per maand samen in op een steeds wisselende plek in Zuid-Limburg om met elkaar te eten, te praten, te lachen en te discussiëren. Werk speelt een centrale rol in onze gesprekken. Bij elke bijeenkomst is er een speciale activiteit zoals een lezing, een stadswandeling, een bezichtiging van een museum, een bedrijfsbezoek of een workshop. Maar ook frivolere zaken zoals het passen van hoeden en het bewonderen van Parijse tassen. Jaarlijks is er één feestelijke bijeenkomst waarop ook onze partners van harte welkom zijn. Bijvoorbeeld een salsafeest met swingende dansworkshop, een operadiner of een kookpodium.

Achtergrond

Ladies League Limburg is in 2007 ontstaan uit twee al langer bestaande netwerken: het Old Girls Network en Stichting Vrouwennetwerk Limburg. In april 2013 zijn 63 dames lid van LLL.

Ladies League Limburg is een bruisend netwerk van ambitieuze en talentvolle vrouwen. Vrouwen met een hogere opleiding. Vrouwen met een positie op niveau. Sommigen van ons hebben een eigen bedrijf. Anderen een verantwoordelijke baan bij (semi)-overheid of in het bedrijfsleven. Wat ons bindt? Wij hebben oog voor elkaar!

Ladies League Limburg organiseert elke maand een bijeenkomst op een steeds wisselende locatie.

Klik hier om naar de website te gaan.