Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Netwerk voor Flevolandse Zakenvrouwen

flevo

 

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen.

Doelstelling

Het doel van de vereniging is ondernemende vrouwen in Flevoland met elkaar in contact te brengen, zodat zij

  • kennis en ervaring kunnen delen
  • persoonlijk kunnen groeien
  • en samen fun kunnen hebben.

Het lidmaatschap vraagt dus ook eigen inbreng: een belangrijk uitgangspunt is dat leden moeten “halen én brengen”: kennis en business halen, maar ook je eigen ervaringen inbrengen en delen. Daarnaast wil het netwerk ook bijdragen aan het zichtbaarder maken van vrouwen als ondernemer of als werknemer op (leidinggevende) posities waarin ondernemersvaardigheden inherent zijn.

Achtergrond

Het netwerk is bedoeld voor ‘ondernemende vrouwen’ in Flevoland: dat zijn

  • vrouwelijke ondernemers die in Flevoland wonen en/of werken
  • vrouwelijke ondernemende managers, d.w.z. managers bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn.

Per 1 januari 2013 telt het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen een kleine 150 leden.

Voor en door de ondernemende vrouw

Nu rond de 150 leden.

Je kunt lid worden van de Vereniging als je aan de volgende voorwaarden voldoet: a. je bent een vrouw b. je bent een ondernemer die woont en/of werkt in Flevoland, of c. je bent manager bij een Flevolands bedrijf, organisatie of instelling en bent daar op strategisch of beleidsniveau werkzaam; d. je onderschrijft het doel en de statuten van de Vereniging. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet voor overgang vatbaar.

Het Netwerk Flevolandse zakenvrouwen heeft geen vaste locaties. Eén keer per kwartaal wordt er een evenement ergens in Flevoland georganiseerd. Leden en aspirant-leden zijn hierbij welkom. Ook worden er, alleen voor leden, workshops ergens in de provincie georganiseerd.

Klik hier om naar de website te gaan.