Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

New Female Leaders

Wat betekent authentiek vrouwelijk leiderschap eigenlijk? Impact maken en tegelijkertijd vanuit je eigen waarden leiden, hoe werkt dit precies vandaag de dag? Met de stichting (in oprichting) New Female Leaders gaan we op zoek naar het antwoord samen met vrouwelijke leiders.

Het is niet altijd eenvoudig om als vrouw te blijven leiden vanuit je vrouwelijke, authentieke zelf. Het inzetten van vooral mannelijke waarden en – energie lijken vaak nodig om impact te maken en “succesvol” te zijn in welke branche of business dan ook.

Het onderwerp wordt nauwelijks besproken en daarom missen de vrouwelijke leiders van nu en de toekomst deze verhalen en rolmodellen. New Female Leaders creëert een podium door middel van podcast en live events voor deze leiderschapsverhalen. Om de vrouwelijke leiders van nu en de toekomst te inspireren; te supporten en concrete handvatten te bieden om impact te maken vanuit hun authentieke kern. Join us!

 

De vrouwelijke leiders van nu en de toekomst
Amsterdam
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amsterdam?