Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

NIVO

logo_nivo-nhNIVO staat voor Netwerk en Informatie voor Vrouwelijke Ondernemers.

Een netwerk waar je als onderneemster inspiratie opdoet, informatie uitwisselt en contacten legt. Kortom een onmisbaar circuit voor elke vrouwelijke ondernemer in Noord-Holland. NIVO organiseert netwerk-avonden waar je in een informele sfeer andere onderneemsters ontmoet. Daarnaast organiseert NIVO cursussen, workshops en trainingen. Activiteiten gericht op wat je als onderneemster in je bedrijf of bedrijfsvoering tegenkomt.

NIVO heeft leden uit alle branches. Van assurantiekantoor tot autobedrijf en van psychotherapeut tot makelaardij. Vrouwen die zelfstandig of samen met een partner een onderneming runnen, maar ook vrouwen die een managementfunctie bekleden.NIVO is een professioneel netwerk voor jou én je onderneming.

Doelstelling

Een professioneel netwerk bieden aan onderneemsters die verder willen.

Achtergrond

Per jaar organiseert NIVO acht netwerkbijeenkomsten van niveau!
De bijeenkomsten zijn informatief en energiek.

NIVO inspireert en motiveert je als persoon en onderneemster. Bij NIVO ontmoet je ambitieuze vrouwen, hoor je inspirerende ondernemersverhalen en krijg je de kans om op je eigen wijze je ondernemerschap te ontwikkelen.

Deze netwerkclub bestaat al ruim 20 jaar, telt ongeveer 100 leden.

NIVO is een professioneel netwerk voor jou én je onderneming.

Varieerd per bijeenkomst. Met regelmaat bi Partycentrum La Mere Anne in Oosthuizen. www.lamereanne.nl

Klik hier om naar de website te gaan.