Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

NOOVA (Netwerk Oostlandse Ondernemende Vrouwen Actief)

download (5)NOOVA is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de regio Oost-land (Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp). NOOVA staat voor Netwerk Oostlandse Ondernemende Vrouwen Actief. NOOVA wil een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van het vrouwelijk ondernemerschap o.a. door het organiseren van boeiende netwerkbijeenkomsten.

Doelstelling

Onze missie… vrouwen motiveren en ondersteunen in hun ondernemerschap! NOOVA wil een bijdrage leveren aan de professionaliteit van vrouwelijke ondernemers in de regio Oostland door (in volgorde van belangrijkheid): – organisatie van kwalitatief hoogwaardige bijeenkomsten – genereren van publiciteit voor vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijke ondernemers in de regio – belangenbehartiging.

Achtergrond

NOOVA is de naam van een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en adviseurs. NOOVA staat voor Netwerk Oostlandse Ondernemende Vrouwen Actief. Wij organiseren elke maand een inspirerende avond voor vrouwelijke ondernemers die er voor open staan om met én van elkaar te leren. Bij NOOVA kan je boeiende bedrijfsbezoeken, workshops, netwerkbijeenkomsten en lezingen verwachten. Activiteiten waar je energie van krijgt, frisse ideeën opdoet en nieuwe contacten legt.

Het netwerk is per 1 juni 2006 van start gegaan. Per 1 januari 2008 heeft NOOVA de officiële status van vereniging. NOOVA wordt ondersteund door VNO-NCW Oostland. Op dit moment zijn ruim 70 vrouwen lid van NOOVA.

Op dit moment zijn ruim 70 vrouwen lid van NOOVA. Onze leden zijn vrouwelijke ondernemers en adviseurs die het belangrijk vinden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Oefen je met enthousiasme jouw vak uit als ondernemer of heb je een adviserende of leidinggevende functie bij een dienstverlenend bedrijf waarbij je te maken hebt met ondernemers? Dan nodigen we je van harte uit om een avond kennis te komen maken!

De regio Oostland betreft de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen-Moerkapelle.

Klik hier om naar de website te gaan.