Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Ondernemersnetwerk voor Vrouwen Zeeland

ovvz

Sinds 1 december 2010 is de nieuwe website van OvVZ in de lucht!

Doelstelling

Het netwerk wil een platform zijn om vrouwelijke ondernemers in een open en informele sfeer te ontmoeten, te inspireren en motiveren, om kennis op te doen en om business te genereren. Dat doen we door middel van themabijeenkomsten en door leden de mogelijkheid te bieden workshops te organiseren, waar ook niet-leden welkom zijn.

Achtergrond

Het netwerk is opgericht op 7 juni 2005 en heeft een vijfkoppig bestuur.

Het Ondernemersnetwerk voor Vrouwen Zeeland staat open voor alle vrouwen met een eigen bedrijf dat is gevestigd in Zeeland. Ook vrouwen die denken binnen 1 jaar een bedrijf te starten kunnen voor dat jaar aspirant-lid worden. Momenteel zijn circa 65 vrouwen lid van ons netwerk. Een greep uit de branches die zij vertegenwoordigen: marketing, training en coaching, thuiszorg, advocatuur, kunsthandel, communicatie, tekst- en vertaalbureaus, webdesign.

OvVZ organiseert minstens zes themabijeenkomsten per jaar, op wisslennde locaties, verspreid over Zeeland. De onderwerpen zijn informerend, kennisvergrotend of juist ter ontspanning.

Klik hier om naar de website te gaan.