Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Sjiek Womens Businessclub Zwolle

sjiekSJIEK is een businessclub speciaal voor werkende vrouwen met minimaal HBO werk- en denkniveau. We vinden echter dat de informatie-uitwisseling tussen onze leden niet beperkt moet blijven tot onze formele bijeenkomsten. Om elkaar te ondersteunen en hopelijk diensten uit te wisselen, stimuleren wij op diverse manieren om contact met elkaar te houden.

Doelstelling

Wat wij belangrijk vinden:

  • Het vormen en uitbreiden van een zakelijk vrouwennetwerk;
  • Het regelmatig houden van interactieve bijeenkomsten; * Het leggen en aanwenden van nuttige contacten voor de businessclub of leden;
  • Het organiseren van maatschappelijk betrokken activiteiten;
  • Het gunnen van werk tussen SJIEK-leden onderling;
  • Het verrichten van alle verdere handelingen, die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Hoewel de vereniging in Zwolle gezeteld is, is het geen vereiste dat leden uit Zwolle of omgeving komen. We streven naar een grote variatie in leeftijd, achtergrond en professie bij onze leden. Dat is pas SJIEK.

Achtergrond

Per jaar worden zes netwerkbijeenkomsten georganiseerd, waarvan één met een maatschappelijk doel. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Zwolle of omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten eten we (meestal) gezamenlijk. We hanteren werkvormen om met elkaar te netwerken, er worden bedrijfspresentaties gegeven en discussiëren regelmatig. Maar er is ook gelegenheid voor een vraag/ advies ronde. Daarnaast zijn er 6 facultatieve bijeenkomsten met wisselende onderwerpen en activiteiten. Deze bijeenkomsten worden met behulp van het bestuur door de leden verzorgd. Voor deze avonden kan je je inschrijven. De activiteiten kunnen variëren van lezingen tot workshops tot excursies al naar gelang de behoefte en het aanbod.

Op onze website vindt je meer informatie over onze leden.

SJIEK organiseert 6 netwerkbijeenkomsten per jaar, waarvan één bijeenkomst maatschappelijk gericht is. De bijeenkomsten vinden allen in Zwolle of omgeving plaats. Daarnaast organiseren we 6 wisselende facultatieve bijeenkomsten.

Klik hier om naar de website te gaan.