Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Smartgirls

SMARTgirls EVENT 2019: een volle dag aan je succes werken en vooral je succes vieren
Als je wil leren en investeren in jezelf en in je bedrijf.

Als je anderen wil laten delen in je succes.

Als je andere onderneemsters wil ontmoeten.

Als je mega geïnspireerd wilt worden door topondernemers.

Kom dan naar het SMARTgirls Event op 14 maart 2019!

www.smartgirls.nl bij event 14 maart met de
Exclusieve Show Glennis Grace

Wie zijn wij?

Het netwerk voor vrouwen die next-level met plezier en succes willen ondernemen!

Natuurlijk wil je succesvol zijn met je bedrijf. Gewoon echt veel geld verdienen. Je bent ambitieus en bereid hard te werken. Maar je wilt ook plezier hebben. Work hard, play harder.

Jij bent prima in staat je onderneming alleen te runnen. Je puzzelt net zolang door tot je het voor elkaar hebt. is het niet veel leuker om dat samen met andere vrouwelijk ondernemers te doen? Geen prietpraat. Wel eerlijke gesprekken, ruimte om je verhaal te doen en te leren van en met elkaar.

Het SMART girls network jaarprogramma is met maandelijks een live bijeenkomst met een training van een expert in de ochtend en in de middag een sessie waarin succes wordt gedeeld en gevierd, maar waar ook ruimte is om groeimogelijkheden te bespreken.

Naast de maandelijkse live bijeenkomst hebben we 1 keer per twee weken een online Q&A call. En heb jij met je groep je weekchallenge. Je deelt jouw resultaten. Wat heb je afgelopen weken gedaan? Wat ging goed? Waar zie je nog groei? Het gaat over je bedrijf, maar ook om alles erom heen. Als je niet lekker in je vel zit, gaat ondernemen ook niet goed. Daar is ook ruimte en aandacht voor.

Be great!
Ellen

Het netwerk voor vrouwen die next-level met plezier en succes willen ondernemen!

Smart Girls
Ringbaan Zuid 14
6905 DB Zevenaar

Klik hier om naar de website te gaan.