Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Sonare
logoSonare is een ervaren vrouwennetwerk met een jonge, nieuwe, naam. Na bijna twintig jaar hebben wij onze naam Stichting Vrouwennetwerk Kempenland/Zuidoost-Brabant verruild voor de warme klanken van Sonare. In deze naam klinkt de kern van ons netwerk door: contact leggen draait om zenden én ontvangen.

Doelstelling

Ben je op zoek naar een hartelijke, zakelijke omgeving waar jij jezelf ontplooiten tegelijkertijd fungeert als sparring partner voor andere vrouwen? Dan ben je bij Sonare aan het juiste adres!

Achtergrond

We organiseren tien netwerkavonden per jaar. De avonden worden afwisselend op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gehouden op verschillende locaties in de omgeving van Eindhoven.

De avonden beginnen tussen 18.00 en 19.00 uur met een inloop borreluurtje. Aansluitend volgt het programma, inclusief diner of buffet. De eindtijd ligt tussen 22.00 en 23.00 uur. Er zijn gemiddeld tussen 30 en 40 dames aanwezig

Vier tot vijf keer per jaar ben je van harte welkom bij een ontbijtsessie van 7.30 tot 9.30 uur. Een lekker ontbijt in een inspirerend gezelschap van ongeveer tien dames.

 

Wie is eigenlijk de Sonare vrouw?

De Sonare vrouw is altijd in beweging en op weg naar iets nieuws. Ze is verschillend en toch gelijk. Ze geeft gevraagd en ongevraagd haar mening. Ze is jong en oud. Ze is praktisch, nuchter, zakelijk en tegelijkertijd warm, open en gezellig. Ze houdt ervan om te leren en om anderen iets te leren. Ze heeft een no-nonsense attitude met een voorliefde voor humor. Ze is altijd op zoek naar de optimale balans tussen de vele rollen die ze in het leven vervult

Kernwaarden:

  • Ondernemend (pittig, daadkrachtig, energiek)
  • Genereus (menslievend, goedgeefs, onzelfzuchtig)
  • Innovatief (grensverleggend, vernieuwend, creatief)
  • Sympathiek (aardig, innemend, plezierig, gezellig)

Ben je op zoek naar een hartelijke, zakelijke omgeving, waarin je de mogelijkheid hebt jezelf te ontplooien, te fungeren als sparringpartner voor andere vrouwen,dan ben je bij Sonare aan het juiste adres.

“It is not about breaking through the glass ceiling, it is about building a new house.”

Quotes van Sonare vrouwen over “de Sonare vrouw”

“Ze wil haar grenzen verleggen”

“Ze geeft gevraagd en ongevraagd haar mening”

“Ze leert van ervaringen van anderen”

“Ze staat open voor nieuwe ideën”

“De Sonare-vrouw heeft een zakelijke insteek maar brengt dit met lichte tred”

“Ze staat midden in het leven”

“Ze is ondernemend in vele opzichten”

“Ze is niet zo maar een vrouw. Ze is ondernemend, beschaafd, ambiteus, vraagt veel van zichzelf, in ontwikkeling, nieuwsgierig en open-minded.”

Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Eindhoven?