Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

St. IWEE

De vraag is hoe de positie van de vrouwen op de arbeidsmarkt en de samenleving te verbeteren.. Stichting IWEE “International Women For Employment and Entrepreneurship” probeert met specifieke aanpak partijen bij elkaar te brengen. Ook vrouwen bewust te maken van de arbeidsmarkt. Met het organiseren van netwerken, geven van arbeidsmarktperspectief informatie, voorlichten over beroepen, wij zorgen voor de sollicitatie trainingen of workshop, advies gesprekken en assertiviteit op de arbeidsmarkt, proberen wij vrouwen verder te helpen. Door veel kennis en ervaring met de doelgroep “vrouwen” koppelen wij vrouwen aan kansen. Met speciale methodieken en projecten bieden wij als Stichting IWEE een nieuwe innovatieve aanpak.

Wij hebben meer dan 10.000 vrouwen die bij ons geregisteerd staan, dat zijn vrouwen die graag gebruik van ons netwerk, en of advies of coaching willen. Nationaal als Internationaal benaderen vrouwen ons voor arbeid of arbeid gerelateerde vragen.

Landelijk en Internationaal

Klik hier om naar de website te gaan.