Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Tafel van Weesp

logo-tafel3De Tafel van Weesp heeft een vrouwennetwerk in Weesp opgericht om vrouwen met ambities met elkaar te verbinden. We willen elkaar adviseren en een inspiratie zijn voor elkaar. Het mooiste is als uit de eigen gelederen herkenbare verhalen worden verteld over thema’s waar we tegenaan lopen. Maar uiteraard zijn ook spreeksters van buiten welkom die inspirerend kunnen vertellen over een thema dat ons bezighoudt. Daarnaast vindt er onderling een interessante uitwisseling plaats van (werk)ervaring en kennis.

Doelstelling

Inspireren en kennis delen

 

Lid van Tafel van Weesp kunnen worden alle vrouwen die aan de volgende voorwaarden voldoen: – wonen of werken in Weesp

  • Zijn professioneel actief
  • Werken op HBO-niveau of hoger
  • En willen bijdragen aan het inspireren, enthousiasmeren en motiveren van de leden van de Tafel van Weesp.

Lid worden? Het lidmaatschap is besloten en kan alleen op uitnodiging. Het lidmaatschap kost € 45,- per jaar. De kosten van eten en drinken zijn voor eigen rekening. Belangstelling?
Mail aan tafelvanweesp@gmail.com.
Het bestuur houdt zich het recht voor leden te weigeren op grond van de volgende twee criteria: – de beroepsgroep van het aspirant-lid komt al 2x voor in de Tafel van Weesp – de leeftijd van het aspirant-lid is zodanig dat haar lidmaatschap niet bijdraagt aan een evenwichtige leeftijdsopbouw van Tafel van Weesp.

Tafel van Weesp is een besloten netwerkclub voor Weesper vrouwen. De Tafel komt 1 x per maand, op de tweede maandagavond, bij elkaar in Restaurant Aaltje te Weesp.

Klik hier om naar de website te gaan.