Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Talk & taste

talk & tasteTALK & taste is een netwerkformule voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen in loondienst. Onze formule is al even eenvoudig als bijzonder: praten en proeven onder prettige omstandigheden met als prioriteit het zakelijk netwerken. Daarnaast is het leuk, lekker en gezellig!

TALK & taste biedt vrouwen de mogelijkheid om te netwerken in een bijzondere omgeving, meestal in de regio Brabant. De bijeenkomsten hebben een wisselend karakter met als vast gegeven dat er altijd ruim de tijd is om te praten en dat er iets te proeven valt! Het proeven van heerlijk eten, wijn èn aan (ideeën van) elkaar.

Doelstelling

Onze pijlers zijn: sfeer, kwaliteit & culinair. Een TALK & taste bijeenkomst heeft altijd ìets bijzonders en is leerzaam. Dat kan een presentatie of spreker zijn, maar ook een spel, speeddaten of een workshop. Je gaat altijd met nieuwe contacten, kennis en een ècht leuke goodie bag naar huis!

Achtergrond

Netwerken bij TALK & taste betekent geven en nemen, give & take. Het delen van kennis, informatie en contacten vinden we zeer waardevol. Omdat de bijeenkomsten ‘maar’ drie keer per jaar plaatsvinden en er tussentijds ook behoefte is aan het uitwisselen van tips en ideeën zijn er TALK & taste groepen op LinkedIn en Facebook en hebben we Tips, onze digitale nieuwsbrief.

Ben jij een ondernemende vrouw, zelfstandig of in loondienst, en wil je graag zakelijk netwerken? Denk je dat TALK & taste en jij bij elkaar passen? Wil je graag jouw kennis, kunde en netwerk met anderen delen? Vul dan dit formulier in. We nemen z.s.m. contact met je op!

De regio (Noord-) Brabant

Klik hier om naar de website te gaan.