Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

The TittyMag

The Tittymag is een intersectioneel feministisch kunstcollectief. We bieden de ruimte aan creatief talent, dat bezig is met feminisme, inclusiviteit of empowerment om in dialoog te gaan met elkaar. We proberen een safe haven te creëren.

Online doen we dit via ons magazine, de wekelijkse nieuwsbrief, podcast (Tittymag’s Sweet Sixteen) en social media (Facebook en ons Instagram-museum).

Offline organiseren we één keer per maand een interactief evenement op een andere locatie, oftewel een Titty Talk! Zo maken we feminisme toegankelijk voor iedereen die mee wil praten. Er is geen goed of fout: verschillende meningen mogen bij ons naast elkaar bestaan.

We ambiëren voor een gelijkwaardige en inclusieve samenleving, waar mensen uit elke laag van de samenleving kunnen gedijen en zich empowered kunnen voelen. Iedereen is welkom bij The Tittymag!

Online via ons magazine, de wekelijkse nieuwsbrief, podcast (Tittymag’s Sweet Sixteen) en social media (Facebook en ons Instagram-museum). Offline organiseren we één keer per maand een interactief evenement op een andere locatie, oftewel een Titty Talk!

Klik hier om naar de website te gaan.