Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

UVON Limburg

uvonUVON Limburg is een zakelijk netwerk van ondernemende vrouwen in de regio Limburg. Binnen dit netwerk leggen zakenvrouwen contacten en wisselen zij kennis en ervaring uit. UVON Limburg is één van de negen afdelingen van de landelijke Unie van Vrouwelijke Ondernemers in Nederland (UVON).

Doelstelling

UVON Limburg is hèt netwerk voor de vrouwelijke ondernemer in Limburg.

UVON Limburg wil een netwerk zijn van en voor vrouwen in bestuurlijke functies uit zeer diverse bedrijven, waardoor een rijkdom aan kennis en ervaring aanwezig is. De vrouwelijke ondernemers van UVON Limburg willen inspireren, informeren en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

Achtergrond

Zie onze historie op http://uvonlimburg.nl/?page_id=8

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en spreekt  UVON Limburg je aan? Meld je dan aan als aspirant-lid.  Je dient hiervoor minimaal twee jaar een eigen bedrijf  te hebben en ingeschreven te staan bij de KvK., dan wel een managementfunctie uit te oefenen. Nadat wij je gegevens hebben beoordeeld, nodigen wij je uit om  een drietal bijeenkomsten als aspirant-lid  bij te wonen ( binnen een tijdsbestek van 6 maanden). Op die manier kun je kennismaken met onze leden en ervaren of ons netwerk bij jou past.

Limburg

Klik hier om naar de website te gaan.