Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

UVON Zuid-Holland

uvonUvon Zuid-Holland is een netwerk van vrouwelijke ondernemers. Wij wisselen kennis en ervaring uit, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Er heerst een informele en vriendschappelijke sfeer. Elke 4e dinsdag van de maand is er een bijeenkomst in de vorm van een lezing, workshop of bedrijfsbezoek in de regio Zuid-Holland, altijd gevolgd of voorafgegaan door diner en borrel. UVON Zuid-Holland is aangesloten bij de Federatie Zakenvrouwen.

Doelstelling

UVON stelt zich ten doel om het uitwisselen van kennis en ervaring tussen de leden te bevorderen en onderlinge zakelijke contacten te faciliteren.

Achtergrond

UVON heeft een rijke historie en bestaat al sinds 1950. Er zijn diverse jaarlijks terugkerende evenementen.

UVON Zuid-Holland heeft ongeveer 40 leden. Onze leden zijn een mooie mix van jong en oud, ZZP’ers en grotere bedrijven. Van uitgever tot advocaat. Van logopedist tot eigenaar van een internetbureau. Van starter tot door de wol geverfde ondernemer. Op onze website www.uvon-zuidholland.nl stellen de leden zich aan u voor. Neem gerust eens een kijkje.

Wij houden de bijeenkomsten op wisselende locaties in het gebied. In het programma op onze website www.uvon-zuidholland.nl wordt de locatie bij iedere activiteit vermeld, inclusief de routebeschrijving.

Klik hier om naar de website te gaan.