Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

VIA, Ondernemende Vrouwen Midden-Delfland

via

Midden-Delfland is een prachtig gebied midden in de Randstad. Het is er fijn om te wonen en inspirerend om te werken. Niet voor niets is Midden-Delfland uitgeroepen tot CittaSlow hoofdstad van Nederland.
In dit gebied blijken zich enorm veel creatieve, ondernemende en actieve vrouwen te begeven. Deze vrouwen ontmoeten elkaar vier keer per jaar op een bijzondere locatie tijdens een bijeenkomst van VIA. Interesse? Kom gerust eens langs op een van onze bijeenkomsten!
Doelstelling
  • Het elkaar ondersteunen, inspireren en scherp houden op zakelijk en professioneel gebied.
  • Op openlijke en vriendschappelijke wijze uitwisselen van kennis en ervaring op zakelijk gebied.
  • Professionalisering door het houden van themabijeenkomsten waarvoor professionals worden uitgenodigd.
  • Plaats hebben voor  onderlinge verbondenheid in vrouwelijke waarden, creativiteit, inspiratie, zingeving, empathie, als ondernemer én als individu.

Achtergrond

VIA is in januari 2009 opgericht. Meer dan 40 vrouwen bezochten toen de kick-off in de Delflandhoeve. Veel van hen werden lid en bezoeken regelmatig de VIA-bijeenkomsten. Nog altijd sluiten nieuwe leden zich aan.

Dit netwerk is bedoeld voor actieve vrouwelijke ondernemers in Midden-Delfland. Behalve aan ondernemers biedt dit netwerk ook ruimte aan vrouwen die de leiding hebben over maatschappelijk verantwoorde initiatieven en vrouwen met vrije beroepen. Vrouwen met lef, die inspireren omdat ze grenzen verleggen en risico’s nemen.
Midden-Delfland
Klik hier om naar de website te gaan.