Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vice Versa Noord Nederland

vicenoorddVereniging met duidelijk geluid
Vice Versa Noord is al 16 jaar een zeer actieve vereniging. De enige ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers in Noord Nederland. Wij maken ons sterk voor de versteviging en zichtbaarheid van het vrouwelijk ondernemerschap in het noorden. Wij willen onze leden een kwalitatief netwerk bieden.

Vice Versa streeft ernaar leden met ambitie in hun ondernemerschap een podium te bieden. Via ons regionaal partnerschap met MKB Nederland Noord hebben wij de mogelijkheid de stem van vrouwelijke ondernemers te laten horen. Op lokaal, regionaal en nationaal niveau, over thema’s die vrouwen belangrijk vinden. Vice Versa is daardoor een vereniging met een duidelijk geluid.

Doelstelling

De missie van Vice Versa Noord is:

Het stimuleren, inspireren en ontwikkelen van het ondernemerschap vóór en door vrouwen.

Achtergrond

Vice Versa Noord is ontstaan op 8 oktober 1996 op initiatief van een aantal vrouwen, die behoefte hadden aan een eigen netwerk. Ze wilden in gesprek met andere vrouwen over hun manier van ondernemen en hun ervaringen delen. De krachten konden gebundeld worden in de richting van financiële instellingen en andere noodzakelijke zakelijke contacten, die het vrouwelijk ondernemerschap nog niet op waarde inschatten. Hoewel Vice Versa Noord haar sporen heeft verdiend en het overleggen van een ondernemingsplan al lang geen bezwaar meer oplevert, lijkt de noodzaak voor een vrouwennetwerk nog steeds aanwezig.

Vice Versa onderscheidt zich van andere vrouwennetwerken door uitsluitend leden toe te laten, die ondernemer én vrouw zijn. Het ledental schommelt rond de 80 leden.

Alle vrouwelijke ondernemers, die voor eigen rekening en risico een bedrijf leiden en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, kunnen lid worden van Vice Versa Noord.

De vereniging staat open voor:

  • starters en ervaren ondernemers;
  • bedrijven met en zonder personeel;
  • “eenmansbedrijven” en grote bedrijven;
  • familiebedrijven waarin de vrouw ook onderneemt;
  • ondernemingen in iedere denkbare branche;
  • bedrijven, gevestigd in Groningen, Friesland en/of Drenthe;

Groningen, Friesland en Drenthe

Klik hier om naar de website te gaan.