Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
ViZi (Vrouwen in Zaken inspireren)

ViZi-logoWelkom bij ViZi (Vrouwen in Zaken inspireren)… Hét inspirerende vrouwennetwerk voor actieve ondernemende vrouwen die werken met plezier en passie!

Vrouwen…
ViZi wil ambitieuze vrouwen in hun werk stimuleren en enthousiasmeren met informele netwerkbijeenkomsten, interessante bedrijfsbezoeken, inspirerende sprekers en (interactieve) workshops, voor en door vrouwen!

 

Doelstelling

ViZi biedt een lokaal ondernemersplatform aan haar leden. Dit doet ze door inspirerende en interactieve netwerkbijeenkomsten te organiseren. En contacten te leggen tussen de (lokale) overheid, ondernemers, adviseurs en bedrijven.

Achtergrond

ViZi biedt jou als ondernemende vrouw de kans je te laten inspireren door andere ondernemende vrouwen. Kennis uit te wisselen, ervaringen te delen en natuurlijk je bedrijf zichtbaar te maken.

Behoor je tot de doelgroep?
En wil je weten of ViZi iets voor je is? Kijk op www.netwerkvizi.nl of mail ons via info@netwerkvizi.nl voor meer informatie!

ViZi is er voor alle vrouwelijke ondernemers vanaf 25 jaar, die wonen of werken in Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal) of Barendrecht. En voor vrouwen met een adviserende of leidinggevende functie bij een dienstverlenend bedrijf, die direct contact hebben met ondernemers.

De inspirerende netwerkbijeenkomsten zijn op verschillende locaties in Rhoon, Poortugaal of Barendrecht. Kijk op www.netwerkvizi.nl voor het programma.

Klik hier om naar de website te gaan.