Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouw en Busyness Groene Hart

images (3)Vrouw en Busyness Groene Hart, opgericht op 8 maart 2008,  is een regionale ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers uit de (zakelijke) dienstverlening, de detailhandel, industrie, landbouw en de zorg.

 

 

Doelstelling

De vereniging stimuleert de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van de leden en treedt daarnaast op als gesprekspartner voor gemeentes, KvK en ondernemersnetwerken.

Achtergrond

Ben jij een vrouwelijke ondernemer in de (zakelijke) dienstverlening, detailhandel, industrie, landbouw of de zorg in het Groene Hart? Wil jij in een informele sfeer informatie uitwisselen, kennis delen en elkaar inspireren om als ondernemer verder te kunnen groeien en je persoonlijk te kunnen ontwikkelen? Wil je zichtbaarder worden in de regio? Vrouw en Busyness is het platform voor vrouwelijke ondernemers uit het Groene Hart dat hieraan invulling geeft. Vrijblijvend een Vrouw en Busyness-avond bijwonen? Meer weten of lid worden? Neem dan contact op met: info@vrouwenbusyness.nl

Vrouw en Busyness Groene Hart is een regionale ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers uit de (zakelijke) dienstverlening, de detailhandel, industrie, landbouw en de zorg.

De maandelijkse bijeenkomsten van Vrouw en Busyness worden gehouden in wisselende locaties verspreid over het Groene Hart.

Klik hier om naar de website te gaan.