Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vrouw en Zaak Bollenstreek
logo-vrouwenzaakWelkom bij Vrouw&Zaak Bollenstreek

Wij zijn een netwerk voor enthousiaste vrouwelijke ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Voor vrouwen met een eigen onderneming of die deelnemen aan de onderneming van hun partner. Ons doel is het uitwisselen van ervaring en het delen van kennis. Het versterken van de relatie met andere onderneemsters, zodat u eventueel samen kunt ondernemen. En natuurlijk het promoten van uw eigen bedrijf, waardoor nieuwe kansen ontstaan.

Wij zijn een ambitieus netwerk met een groeiend aantal leden. Toch houden we de sfeer graag open en veelzijdig, zodat iedereen zich bij ons thuis voelt. Of u nu startende onderneemster bent of een groot bedrijf onder uw hoede heeft. Iedereen is welkom! We nodigen de leden uit actief mee te doen. Dat kan door zitting te nemen in ons bestuur, door een bedrijfspresentatie te houden of bijvoorbeeld zelf een avond te verzorgen.

Doelstelling

Ons doel is het uitwisselen van ervaring en het delen van kennis. Het versterken van de relatie met andere onderneemsters, zodat u eventueel samen kunt ondernemen. En natuurlijk het promoten van uw eigen bedrijf, waardoor nieuwe kansen ontstaan.

Achtergrond

Vrouw&Zaak Duin- en Bollenstreek.

Vrouw&Zaak heeft inmiddels meer dan 100 leden! De leden van Vrouw&Zaak zijn heel divers, van starter tot ondernemer van een groot bedrijf met meerdere werknemers. Ook de branches zijn heel divers, zoals wellness, creatieve sector, winkelsector, automatisering, coaching, reisbranche, webdesign, etc. Je kunt lid worden als je een vrouw bent met een eigen onderneming in de regio Duin- en Bollenstreek (Zuid-Holland/Noord-Holland).
Locatie van Vrouw&Zaak is in de Duin- en Bollenstreek (Zuid-Holland/ Noord-Holland). Alle bijeenkomsten worden gehouden in deze regio; Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Lisserbroek, Noordwijkerhout, Hillegom, Vogelenzang, Bennebroek, Haarlem.
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Haarlem en omstreken?