Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vrouwen aan de Amstel
Vrouwen_aan_de_amstelVrouwen aan de Amstel is een onafhankelijk platform van en voor ondernemende, werkende, zoekende, leuke, spirituele en inspirerende vrouwen. Gestart als een buurtgericht  netwerk om vrouwen met elkaar te verbinden en elkaar te laten inspireren, op zowel sociaal als professioneel gebied. Gegroeid tot een netwerk met vrouwen uit heel Amsterdam.

VadA heeft als doel ambitieuze vrouwen rondom de Amstel en omgeving met elkaar in contact te brengen. Zulke contacten kunnen leiden tot nieuwe inzichten en inspiratie, samenwerking en een betere bekendheid met elkaars bedrijf en werkzaamheden. Kortom: VadA verbindt, mobiliseert en activeert!

Doelstelling

Vrouwen aan de Amstel:

  • Faciliteert sociale verbanden via thema-avonden voor de gehele groep. Binnen de grote groep ontstaan subgroepen met een specifiek karakter ( de huidige zanggroep en ondernemersgroep, in de toekomst wellicht een kookgroep of kunst/filmgroep).
  • Faciliteert professionele verbanden via subgroepen waarin netwerken en kennisdelen centraal staan.
  • Faciliteert sociale initiatieven, zoals een koffieochtend voor moeders uit dezelfde buurt of kinderactiviteiten in een ontspannen sfeer.
  • Waarborgt continuïteit in organisatie en communicatie op het digitale platform, via sociale media.

Achtergrond

De activiteiten van het netwerk Vrouwen aan de Amstel worden mogelijk gemaakt door onze VadA vrouwen uit de buurt. Er zijn commissies voor het activiteitenprogramma en de website; we zoeken nog vrouwen voor de communicatie, verslaggeving en de ledenadministratie. Wil je ook actief worden in het netwerk? Laat het ons weten!

Wil je je ook actief inzetten voor de Vrouwen aan de Amstel, stuur een email naar mail@vrouwenaandeamstel.nl

Toekomst

Inmiddels is al heel wat tot stand gebracht in VadA, maar er zijn genoeg plannen voor de toekomst. Zo is het de bedoeling dat VadA komend jaar een professionele positionering in de markt krijgt. Ook het aantal leden kan omhoog: het streven is een aantal van 90 actieve leden naar 150 leden in 2014.

Samenwerking binnen de buurt kan meer gestalte krijgen, in de vorm van kleine concrete projecten. Tijdens een van de geplande activiteiten gaan vrouwen bijvoorbeeld bedrijven bezoeken van vrouwen uit de buurt. Ook verbinding met meer generaties binnen de buurt is een boeiend doel. Daarbij kun je denken aan het idee om pas afgestudeerde jongeren te verbinden met de expertise van meer ervaren vrouwen binnen het netwerk.

Ben je actief in Amsterdam rondom de Amstel en wil je kennismaken met en gestimuleerd worden door andere ambitieuze Amsterdamse vrouwen? Het VadA-netwerk brengt je met hen in contact en organiseert inspirerende bijeenkomsten. We zijn ook nieuwsgierig naar wat jij het vrouwennetwerk te bieden hebt! Elke maand ontvang je een uitnodiging voor de eerstvolgende netwerkbijeenkomst of workshop en de nieuwsbrief waarin je onder meer leest over de activiteiten, nieuwe VadA vrouwen, activiteiten van VadA vrouwen, etc.
Marci Panis
Marcusstraat 46-52
1091 TK Amsterdam
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amsterdam?