Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vrouwen in Chemie Eindhoven ‘MyST’
vcemystDeze vereniging is door drie studentes, die allemaal studeren aan de faculteit Scheikundige Technologie van de Technische Universiteit Eindhoven, opgericht om een platform te bieden aan het groeiende aantal vrouwen binnen deze faculteit. Het doel van de vereniging is het educatief en sociaal verenigen van vrouwen die de studie Scheikundige Technologie in Eindhoven volgen, of hebben gevolgd. Dit houdt in dat we excursies en activiteiten organiseren, speciaal gericht op vrouwen.

Achtergrond

V.C.E. ‘MyST’ is een vrouwenvereniging voor studentes die scheikundige technologie studeren in Eindhoven. De vereniging is opgericht op 29 november 2013 door Marijne Timmers, Nicky Meertens en Eveline Hermans om een platform te bieden aan het groeiende aantal vrouwen binnen de faculteit Scheikundige Technologie. Het doel van de vereniging is het educatief en sociaal verenigen van vrouwen die de studie Scheikundige Technologie in Eindhoven volgen, of hebben gevolgd. Dit houdt in dat we excursies en activiteiten organiseren, speciaal gericht op vrouwen. V.C.E. ‘MyST’ biedt haar leden bijvoorbeeld bedrijfsexcursies, workshops en lezingen aan, en daarnaast ook een wekelijkse ledenlunch, borrels, uitstapjes en nog veel meer.

Je kunt lid worden door even langs te komen op de MyST kamer (STW 0.23) of een mailtje te sturen naar vcemyst@tue.nl. De gereduceerde prijs voor de inschrijving geldt tot en met 31 augustus.

Ledenlunch
Elke dinsdag is de ledenlunch, wij zorgen uiteraard voor iets lekkers, vanaf 12u30 in de MyST kamer (Helix, STW 0.23).

  • Eindhoven
  • de MyST kamer (Helix, STW 0.23)
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Eindhoven?