Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouwen Ondernemen

Banner Vrouwen-ondernemen

 

 

Broedplaats voor vrouwelijk ondernemerschap!

Vrouwen-ondernemen.nl is een online platform waar je geïnspireerd en gestimuleerd wordt om je eigen bedrijf te starten. Je vindt er informatie, ins & outs over ondernemen, praktische tips, maar ook concrete  ideeën om aan de slag te gaan. Je ontmoet er andere starters en ondernemers, met wie je van gedachten kunt wisselen en ervaringen uit kunt wisselen. En niet te vergeten deskundig advies en sparringpartners. Je vindt er eigenlijk alles wat je nodig hebt om je ondernemende avontuur waar te kunnen maken.

Doelstelling

Wij hebben één missie, ondernemerschap bevorderen onder vrouwen. Omdat we geloven in de vrijheid en onafhankelijkheid die ondernemerschap (combi)vrouwen kan bieden.
 
Wij hebben één ambitie, hét startpunt zijn voor alle vrouwen die zelfstandig willen ondernemen.
 
Wij hebben één passie, deze vrouwen in elke stap van hun onderneming bijstaan, met informatie, inspiratie en innovatie.
Voor iedereen die haar eigen koers wil  varen!
Enkele cijfers, ter inspiratie.
– Was in 2000 nog één op de vier starters een vrouw, anno 2009 is het één op de drie geworden.
– Jaarlijks starten er zo’n 30.000 vrouwen een eigen bedrijf. Tevens scoort Nederland, met een aandeel van 30 procent vrouwen onder de ondernemers, boven het Europese gemiddelde.
Voel je je aangesproken? Ben je de volgende onderneemster? Surf rond en registreer je. Wij houden je graag op de hoogte!
Kleine Loods

Kleine Loo 284

2592 CK

Den Haag

Telefoon 070 757 74 76

Klik hier om naar de website te gaan.