Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vrouwen ontmoeten vrouwen: regio Tilburg
vovVOV is een netwerk in Tilburg en omgeving die het ontmoeten en netwerken tussen vrouwen stimuleert en het belang van diversiteit en talent naar de Top in Brabant agendeert. VOV is daarvoor een aanjager, platform en aanspreekpunt. Vrouwen zichtbaar en beschikbaar maken met een uitgebreid programma voor ontmoeten, opleiding en coaching. Ook het werven en selecteren van vrouwelijk (top)talent is een steeds belangrijker wordende dienstverlening. Op deze wijze leveren we een bijdrage aan diversiteit in organisaties en bestuurlijke gremia in Midden Brabant. VOV MEETINGS Deze maandelijkse netwerkbijeenkomsten bieden ondernemende vrouwen een podium om hun bedrijf of activiteiten te presenteren. VOV SPECIALS Speciale thema’s, bedrijfsbezoeken en masterclasses waarbij kennisuitwisseling en kennisoverdracht in een informele opzet centraal staan. VOV IN BUSINESS Diversiteit als businesskans. Meer vrouwelijk talent in Brabant naar de top in zowel Raad van Bestuur en Raad van Toezicht. Het gaat om de juiste vrouw op de juiste plaats: kortom de juiste match!

Doelstelling

VOV richt zich op laagdrempelige ontmoetingen tussen vrouwen in de stad en streek. Kennisuitwisseling, ondersteuning, en een podium bieden aan actieve vrouwen, “loket” zijn voor bedrijven en instellingen waar men terecht kan voor vacatures in de organisatie en raden van toezicht is de doelstelling. We maken de ondernemende en actieve vrouwen zichtbaar en beschikbaar en zorgen dat zij lokaal en regionaal meepraten en willen dit item hoog op de agenda krijgen. Het VOV – initiatief is in Tilburg ontstaan. VOV heeft de ambitie om haar activiteiten verder uit te rollen in de provincie zodat we samen de achterstand in Brabant ombuigen naar een voorsprong. Overheid – Onderwijs en Ondernemers – Mannen èn Vrouwen – zullen samen aan dit item moeten werken.

Achtergrond

Op 18 februari 2009 is de Stichting VOV (Vrouwen Ontmoeten Vrouwen) opgericht.

VOV heeft inmiddels een mailinglist met 1800 adressen een linkedin groep met 650 members, facebook en twitter waarop we actief zijn. Het bestand is zeer divers van jong tot oud, laag tot hoogopgeleid ,van ondernemer tot raden van commissarissen. Voor wie? Voor alle vrouwen die interessante andere vrouwen willen ontmoeten, op zoek zijn naar ondersteuning of anderen iets te bieden hebben. Iedereen is dan ook uitgenodigd, alleen of met een vriendin of collega. Creatieve vrouwen, huisvrouwen, medische vrouwen, politievrouwen, sportvrouwen, ambtenaren, studentes, politieke vrouwen: vrouwen van alle leeftijden en achtergronden! VOV is een stichting zonder leden, men betaald geen contributie. Er wordt alleen betaald voor de maandelijkse lunch of voor de producten/trainingen/cursussen die worden afgenomen.
VOV meetings worden gehouden in theatercafé de foyer in Tilburg.
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Tilburg?