Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Vrouwennetwerk Arnhem en Nijmegen

Ben je op zoek naar een netwerk van en voor werkende, professionele en ambitieuze vrouwen? Zoek je inspirerende gesprekspartners met wie jij kennis en ervaring wilt delen? Dan ben je op de juiste plek bij Vrouwennetwerk Arnhem en Nijmegen.

Doelstelling

Door elkaar te helpen, leveren we een zinvolle bijdrage aan onze ontwikkeling. De leden van het VNAN hebben daarnaast in hun eigen omgeving ook oog voor andere vrouwen die tips, advies, netwerkcontacten of andere steuntjes in de rug kunnen gebruiken. Door ons niet alleen onderling als leden maar ook met vrouwen daarbuiten te verbinden, helpen we de achterstand van vrouwen op de arbeidsmarkt weg te werken. Ook om deze maatschappelijk gerichte drijfveer verbinden vrouwen zich aan het netwerk.

Achtergrond

Halen en brengen om de zakelijke en persoonlijke ontwikkeling van de leden te bevorderen. Dat is waar het Vrouwennetwerk Arnhem en Nijmegen voor gaat. Op die manier creëren wij voor onszelf en elkaar nieuwe kansen en werken we er gezamenlijk aan, dat er meer vrouwen op invloedrijke posities komen.

De leden van ons vrouwennetwerk hebben verantwoordelijke posities op de arbeidsmarkt. Zo zijn er leidinggevenden, vrouwen met een eigen bedrijf en adviseurs, uit zowel de profit als de non-profit sector. Ze komen uit de wijde omgeving van Arnhem-Nijmegen.
Arnhem en Nijmegen
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Arnhem?