Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouwennetwerk Bergen

De belangrijkste activiteit van het vrouwen netwerk bergen is de maandelijkse netwerkbijeenkomst. Iedere tweede woensdag van de maand komen de leden samen voor een borrel en een diner – maar vooral voor elkaar. De avonden functioneren als platform voor ondernemende vrouwen om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en contacten te leggen. Op iedere netwerkavond is er een speciale activiteit, zoals een bedrijfsbezoek, een spreker of een workshop. Deze activiteiten zijn altijd werk-gerelateerd en bedoeld om inspiratie op te doen.

Netwerken is geven en nemen, halen en brengen. Het vrouwen netwerk bergen streeft ernaar een platform te zijn, waarin leden daadwerkelijk iets aan elkaar hebben. Het Netwerk stimuleert onderling contact en veel leden maken gebruik van de expertise of denkkracht die in het Netwerk aanwezig is, vragen elkaar om raad, zijn elkaars klant of klankbord. Dat leden uit verschillende sectoren komen, blijkt eerder een voor- dan nadeel en leidt vaak tot verrassende kruisbestuivingen.

Bij het vrouwen netwerk bergen borrelt de reisbranche met de medische sector, juristen praten met kunstenaars en de horeca zit aan tafel met de coach. Totaal verschillende werelden ontmoeten elkaar (en komen meer overeen dan gedacht).

Het vrouwen netwerk bergen is een netwerk van en voor vrouwelijke ondernemers en voor hoger opgeleide vrouwen met een leidinggevende functie die wonen of werken in de gemeente Bergen (NH).

Klik hier om naar de website te gaan.