Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouwennetwerk Bergen

logo-vnbHet Vrouwennetwerk Bergen is een netwerk van ondernemende en ambitieuze vrouwen die zich met hun bedrijf of in hun professie continu willen ontwikkelen. Het netwerk biedt hen een dynamisch platform voor ontmoeting en uitwisseling.

 

 

Doelstelling

Door hun lidmaatschap krijgen de leden zicht op nieuwe mogelijkheden voor hun ontwikkeling. Zij zijn bereid hun kennis, ervaring en contacten voor het netwerk en voor elkaar in te zetten vanuit een wederzijdse betrokkenheid en integriteit.

Achtergrond

Vrouwennetwerk Bergen (VNB) is in 1997 opgericht om ondernemende en werkende vrouwen uit de gemeente Bergen de mogelijkheid te geven elkaar te leren kennen.

Vrouwennetwerk Bergen is een netwerk voor werkende vrouwen die wonen en/of werken in de gemeente Bergen, Noord-Holland (Bergen, Egmond, Schoorl). De leden zijn bereid actief te participeren in het netwerk, bijvoorbeeld door middel van het geven van een presentatie, door bijdragen te leveren aan de website en ideeën aan te dragen voor het programma.

Elke tweede woensdag van de maand komt het Vrouwennetwerk bijeen, in restaurant Onder de Linde in Bergen of op een andere locatie, waar we met elkaar borrelen, dineren en deelnemen aan een programma. Dat programma kan bestaan uit een lezing of presentatie, workshop, voorstelronde of een combinatie van dergelijke activiteiten.

Klik hier om naar de website te gaan.