Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Vrouwennetwerk Rijnstreek – Women in Business

Vrouwennetwerk Rijnstreek – Women in Business! is een initiatief om vrouwelijke professionals in de Rijnstreek regio met elkaar in contact te brengen. Ons doel is daarbij om de ontwikkeling van vrouwen op de arbeidsmarkt te stimuleren. We doen dat met elkaar tijdens onze netwerkavonden waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt en waar we onze professionele ervaringen uitwisselen. Het netwerk is heel divers met vrouwen werkzaam in allerlei branches, van verschillende leeftijd en ieder met haar eigen karakter! De bijeenkomsten bieden inspiratie, inzicht en vooral stimulans om jezelf, persoonlijk en professioneel, te blijven ontwikkelen!

Doelstelling

Vrouwennetwerk Rijnstreek – Women in Business! is een initiatief om vrouwelijke professionals in de Rijnstreek regio met elkaar in contact te brengen. Ons doel is daarbij om de ontwikkeling van vrouwen op de arbeidsmarkt te stimuleren.

Achtergrond

Zie verder www.vrouwennetwerkrijnstreek.nl.

Heb je een universitaire of HBO-opleiding? Geef je leiding of bekleed je een verantwoordelijke positie binnen een (groot) bedrijf of heb je minimaal 2 jaar een eigen bedrijf? Kun je in je eigen levensonderhoud voorzien? Dan is het VNR-Women in Business iets voor jou! Het lidmaatschap staat open voor hen die zich in het voorgaande herkennen. Om de diversiteit te waarborgen, geldt daarnaast een maximum aan het aantal leden werkzaam binnen een beroepsgroep.

De netwerkavonden worden in de regel in Alphen aan den Rijn gehouden.

Klik hier om naar de website te gaan.