Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Zakenvrouwen met Pit!

Logo_ZakenvrouwenmetpitVereniging Zakenvrouwen met Pit is een zakelijk netwerk van vrouwelijke ondernemers in regio Peelland Zuid dat op initiatief van Rabobank Peelland Zuid in 2009 werd opgericht. Dit vanuit de behoefte elkaar te ontmoeten, te netwerken, informatie en ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en stimuleren bij hun ondernemerschap, om hun professionaliteit te bevorderen en hun ambitie-niveau te verhogen en voorts het verrichten van alles wat daamee in de ruimste zin verband houdt of daaran verder bevorderlijk kan zijn.

Wat doet Zakenvrouwen met Pit?

Het doel van Zakenvrouwen met Pit is het uitwisselen van zowel zakelijke als sociale kennis. Er zijn jaarlijks minimaal vier bijeenkomsten:

een statutaire vergadering/nieuwjaarsborrel, een workshop, een bedrijfsbezoek, een lezing of workshop.

Doelstelling

Het doel van Zakenvrouwen met Pit is het uitwisselen van zowel zakelijke als sociale kennis. Er zijn jaarlijks minimaal vier bijeenkomsten: een statutaire vergadering/nieuwjaarsborrel, een workshop, een bedrijfsbezoek, een lezing of workshop.

Achtergrond

Vrouwennetwerk Zakenvrouwen met Pit Vereniging Zakenvrouwen met Pit is een zakelijk netwerk van vrouwelijke ondernemers in regio Peelland Zuid dat op initiatief van Rabobank Peelland Zuid in 2009 werd opgericht. Dit vanuit de behoefte elkaar te ontmoeten, te netwerken, informatie en ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en stimuleren bij hun ondernemerschap, om hun professionaliteit te bevorderen en hun ambitie-niveau te verhogen en voorts het verrichten van alles wat daarmee in de ruimste zin verband houdt of daaraan verder bevorderlijk kan zijn.

Vrouwelijke ondernemers in regio Peelland Zuid (Deurne-Asten-Someren-Mierlo) met een eigen onderneming of werkzaam in een directiefunctie binnen deze eigen onderneming, kunnen lid worden van onze netwerkvereniging “Zakenvrouwen met Pit”.

Regio Deurne-Asten-Someren-Mierlo

Klik hier om naar de website te gaan.