Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Hoe werkt Twitter?

SheConsult twitter-birdJe komt het opeens overal tegen: Twitter. Tot nu toe vrijwel alleen populair bij de internetfreaks, maar langzamerhand beginnen meer en meer mensen te twitteren.

Uitleggen wat Twitter precies is? Eigenlijk kan niemand dat. Het is zoiets als een grappig verhaal vertellen dat niet over wil komen. “Je had er bij moeten zijn”. Je kunt er alleen achter komen door het zelf te doen.
Nog geen idee wat Twitteren precies is? Kijk dan eerst eens naar de video  klik hier. Maar het werkt heel simpel. Als je een wasmachine kunt bedienen kun je ook twitteren.

Ikzelf twitter wel eens, ik heb geloof ik 17 followers, maar weet eigenlijk niet zo goed wat ik ermee moet. Het is wel grappig. Als je toch ergens zit te wachten kun je even twitteren. Maar ik zit niet wachten op tweets van mensen die melden dat ze in Albert Heyn twijfelen tussen gewone yoghurt of magere yoghurt. Dus ik tweet alleen dingen over evenementen waar ik ben of over dat er bij Paul en Witteman vandaag weer alleen maar heren aan tafel zitten.

Wil je me volgen? @vrenelistadelm is mijn adres.