Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
De Blonde Tafel Amsterdam
Wat is de Blonde Tafel Amsterdam?

downloadDe Blonde Tafel Amsterdam is een hecht professioneel netwerk van ambitieuze hoogopgeleide vrouwen. Een netwerk waarbinnen nieuwe vriendschappen en zakelijke contacten ontstaan en de leden elkaar makkelijk kunnen benaderen. De Blonde Tafel Amsterdam biedt nieuwe kennis, kennissen en ervaringen en is er voor vrouwen die (zakelijk) willen inspireren en geïnspireerd willen worden. De Blonde Tafel Amsterdam is geen platform voor commerciële activiteiten.

Doelstelling
Hoe werkt de Blonde Tafel Amsterdam? Door het organiseren van (inhoudelijke) bijeenkomsten biedt het netwerk haar leden de gelegenheid buiten de paden van werk, carrière en de privé-sfeer te treden en zo nieuwe (zakelijke) contacten en ervaringen op te doen. De bijeenkomsten van de Blonde Tafel Amsterdam(6 à 7 keer per jaar) worden door de leden zelf georganiseerd, waaronder bedrijfsbezoeken, lezingen, workshops. Alle bijeenkomsten worden gestart of afgesloten met een informele borrel of een etentje.

Het sleutelwoord van de Blonde Tafel Amsterdam is diversiteit. We zijn niet allemaal blond en we zijn geen vriendinnenclub van vroeger. Onze leden zijn werkzaam in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Ze werken in loondienst of als (zelfstandig) ondernemer, zowel publiek als privaat. Alle leden zijn hoogopgeleid, in leeftijd variërend tussen de 30 en 65 jaar en wonend en/of werkend in de regio Amsterdam. De leden zijn ambitieus en combineren een actief sociaal leven met een stevige (fulltime) carrière.
Amsterdam en omgeving
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Amsterdam?