Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Bouwnetwerk

bouwnetwerkWie zijn wij

Bouwnetwerk is in 1984 opgericht als hét pluriforme vakinhoudelijk netwerk voor succesvolle, hoogopgeleide vrouwen (HBO/WO) die werken aan de gebouwde omgeving. Vrouwen uit alle disciplines uit de bouwwereld (opdrachtgevers en opdrachtnemers) zijn vertegenwoordigd in het netwerk: architect, projectontwikkelaar en aannemer, jurist, projectmanager, vastgoed fotograaf, stedenbouwkundige en beleidsmaker. Ook vrouwen werkzaam in ‘bouw’-toeleverende bedrijven zoals vloeibare kunststoffen en energie vinden hun plek in het netwerk.

Doelstelling

De bijeenkomsten staan in het teken van ontmoeten, netwerken, leren van elkaar en elkaar stimuleren in gedeelde ambities. Lid zijn van Bouwnetwerk levert spin-off op voor ieders dagelijkse werk. Binnen het netwerk heerst een open en ontspannen sfeer als het gaat om het delen van kennis en ervaringen in vak en carrière. Het netwerk biedt reflectie. Leden weten elkaar te vinden als het gaat om specifieke vragen en opgaven.

Bouwnetwerk staat ook voor het stimuleren van de doorstroom van vrouwen naar de top. Bouwnetwerk staat bekend als een netwerk van leden die mee doen met het debat. Een club van vrouwen met kennis van zaken die niet schromen hun mening te geven over ontwikkelingen in de bouwbranche en de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland.

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten van Bouwnetwerk vinden acht keer per jaar plaats op spraakmakende (project)locaties in het land. Een bijeenkomst staat in het teken van het desbetreffende project,  een debat over het project en vernieuwingen in de wereld van de gebouwde omgeving.

Ons mentorprogramma biedt de leden een extra mogelijkheid tot onderling verbinden en persoonlijke zakelijke ontwikkeling.

In alle bijeenkomsten staat de ontmoeting centraal. Een keer per jaar wordt er een meerdaagse excursie georganiseerd, naar binnen- of buitenland.

Vrouw met afgeronde opleiding op HBO niveau of hoger en minstens drie jaar werkervaring na de studie. Zij is werkzaam op leidinggevend, beleidsbepalend of gelijkwaardig niveau in de bouwkolom/vastgoed sector.

Wilt u lid worden?

Onze bijeenkomsten staan open voor geïnteresseerden die een lidmaatschap overwegen. Op de site vindt u ons programma van dit jaar. Wanneer u ons mailt met een korte introductie van u en uw werkzaamheden schrijven wij u in voor de bijeenkomst van uw keuze*.

Behalve de bovengenoemde profielschets is het toekennen van het definitieve lidmaatschap ook afhankelijk van ons streven naar een netwerk met voldoende variatie in achtergrond, functies en bedrijven.

*tenzij dit een besloten bijeenkomst betreft of het maximaal aantal inschrijvingen al is bereikt.

Bijeenkomsten van Bouwnetwerk vinden plaats op spraakmakende (project)locaties gerelateerd aan het onderwerp van de desbetreffende bijeenkomst.

Klik hier om naar de website te gaan.

Contact

secretaris@bouwnetwerk.net