Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Collage Netwerk
BEELDCollage Netwerk draait om inspiratie, kennisuitwisseling en mogelijke samenwerking tussen startende en ervaren professionals. De deelnemers profileren zich op uiteenlopende vakgebieden: van (grafisch) ontwerp tot catering, web en communicatie.

Doelstelling

Collage Netwerk draait om inspiratie, kennisuitwisseling en mogelijke samenwerking tussen startende en ervaren professionals. Ook het sociale aspect vormt een belangrijk onderdeel van het netwerk. Elke zes weken organiseren we een avond rond een bepaald thema, meestal in Rotterdam. Ook gaan we regelmatig naar een museum en daarna borrelen bij Westerpaviljoen.

Achtergrond

Collage netwerk is het initiatief van twee vrouwen, een grafisch vormgever en een illustrator, in eerste instantie om meer gezamenlijke projecten te ontwikkelen. Dit is uitgegroeid tot Collage Netwerk zoals het nu is.

Vrouwelijke ondernemers veelal binnen de creatieve sector. Dit is echter geen must; als je denkt dat je bij ons past kun je je aanmelden.
Bijeenkomsten vinden op wisselende locaties plaats voornamelijk in Rotterdam.
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Rotterdam?