Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Drukke Dames Netwerk

Wij willen ondernemende vrouwen in Veldhoven en omstreken met elkaar verbinden en daarmee een steuntje in de rug zijn in de vorm van een netwerk. We vinden dat delen van kennis en contacten zorgt voor meer zakelijk succes en meer kansen om uit te blinken als ondernemer of in je carrière. We geloven erin dat dit kan op een laagdrempelige en prettige manier, waardoor de eerste stap naar zakelijk netwerken en succes klein aanvoelt, maar groot is.

 

 

Wat doen we

Iedere twee maanden is er een Drukke Dames Date; een borrel of event waarop een Interessante Tante (en heel af en toe een Vent met Talent) een presentatie geeft en er gelegenheid is om met andere Drukke Dames in contact te komen. Iedere andere twee maanden zet een Drukke Dame haar bedrijfsdeur open om haar te bezoeken en kennis te maken met haar bedrijf.

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd als (één van de) eerste op de hoogte bent van onze Open Deuren en Dates. Hiermee ben je direct (kosteloos) lid van het Drukke Dames Netwerk.

Veldhoven

Klik hier om naar de website te gaan.