Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

DWIRE

DWIRE viert dit jaar (2017) haar 10-jarig Jubileum; een mijlpaal voor onze vereniging van vastgoedvrouwen. Na een vliegende start op de Provada in 2007 met een High Tea op de beursvloer, was de naamsbekendheid voor DWIRE direct gezet. Nu na 10 jaar, met de inspanning van vele leden, adviseurs en sponsoren kijken we terug op mooie bijeenkomsten op zowel inhoudelijk als sociaal vlak.

Daarnaast heeft onze vereniging bewerkstelligd dat leden met elkaar zakelijke avonturen zijn aangegaan; het ultieme resultaat van het netwerk. Ook het Mentorprogramma heeft een waardevolle inhoudelijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze vereniging. Het doel om een brede groep leden bij de vereniging te betrekken, uit verschillende vakgebieden als starter of meer ervaren professional, zorgt voor een goede diversiteit binnen de groep. DWIRE richt zich op professionals in (commercieel) vastgoed, zoals makelaars, advocaten, notarissen, beleggers, gemeenten, architecten, consultants, accountants en projectontwikkelaars. Deze professionals kunnen zich bij het netwerk aansluiten.

Lidmaatschap biedt professionals de mogelijkheid om collega’s te ontmoeten. In 2007 werd ook de eerste Award voor de DWIRE Vastgoedvrouw uitgereikt; een Award welke wordt toegekend onder auspiciën van een onafhankelijke vakjury. DWIRE houdt ook nauw contact met andere zakelijke netwerken. Daarnaast staat DWIRE in verbinding met internationale zakelijke netwerken o.a. in Italië en Duitsland.

Voor wie? De definitie van het begrip vakgenoten is ruim. Iedereen die beroepsmatig betrokken is bij (commercieel) vastgoed en uiteraard van het vrouwelijke geslacht is, kan lid worden van DWIRE.

Gemiddeld 10 bijeenkomsten per jaar in de groot randstedelijke omgeving.

Klik hier om naar de website te gaan.