Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie (DIVA)

logovnm_transparant_website

  • Ben je op zoek naar een netwerk van en voor werkende, professionele ambitieuze vrouwen?
  • Zoek je inspirerende gesprekspartners met wie je kennis en ervaring kunt delen?

Dan ben je op de juiste plek bij DIVA (Dynamische Inspirerende Vrouwen Associatie). Wij zijn een netwerkorganisatie voor vrouwen die op eigen wijze iets willen toevoegen aan het professionele en persoonlijke leven van jezelf en dat van anderen.

Doelstelling

Doorstroming van vrouwen in zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei
DIVA is een organisatie van en voor ambitieuze vrouwen. Deze vrouwen vinden dat zij samen meer bereiken dan alleen. Zij willen elkaar steunen in hun zakelijke en persoonlijke groei. Elkaar een zetje geven en stimuleren om een volgende stap te zetten in hun carrière. Zodat zij samen bevorderen dat vrouwen doorstromen naar hogere functies of verder groeien in hun ondernemerschap.’

Achtergrond

Onze netwerkavonden, 10 keer per jaar in en rond ‘s-Hertogenbosch, bieden inspiratie, inzicht en stimulans voor het verwezenlijken van je ambitie(s).

Een interessant verhaal, een workshop, bedrijfsbezoek of presentatie geven aanleiding tot netwerken waarbij we ervaringen, informatie en ideeën opdoen die ons nieuwe energie kunnen geven.

We streven naar een ledengroep waarbij een goede verhouding tussen zelfstandige ondernemers en vrouwen in dienstverband, evenals een spreiding over verschillende beroepsvelden van belang is.

Zelfstandige vrouwelijke ondernemers en vrouwen in dienstverband.

Klik hier om naar de website te gaan.