Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Entre Femmes Gooi

EF logo

ENTRE FEMMES-GOOI IS HÉT KENNIS- EN INSPIRATIENETWERK VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS IN DE REGIO GOOI, EEMLAND EN VECHTSTREEK.

EF-GOOI brengt je op ideeën, houdt je scherp en biedt kansen om je (ondernemers) talenten verder uit te bouwen via een uitgebreid programma van workshops en lezingen.

 

Doelstelling

Entre Femmes-Gooi is een netwerk voor persoonlijke en zakelijke groei. Entre Femmes-Gooi ondersteunt en bevordert het vrouwelijk ondernemerschap. EF-Gooi staat voor expertise, zakelijke kwaliteit en diversiteit. De bijeenkomsten zijn gericht op onderlinge inspiratie, ontwikkelen van focus en ondernemerskwaliteiten.

Achtergrond

Entre Femmes-Gooi is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers in het midden en klein-bedrijf in de regio Gooi, Eemland en Vechtstreek. De Stichting Entre Femmes-Gooi is op 17 december 1998 opgericht, mede op initiatief van MKB Nederland en de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland. Doelstelling is: Bevordering van het vrouwelijk ondernemerschap.

De leden zijn ervaren ondernemers, maar ook starters, met het gemeenschappelijk doel: Blijvend focussen op de groei van de onderneming. Het ledenbestand is divers en bestaat uit verschillende branches en specialisten.

De leden van EF-Gooi worden zichtbaar gemaakt in social-media, op de website, in bedrijfsbezoeken, beurzen en regionale activiteiten. Het actieve jaarprogramma staat in het teken van het ontwikkelen van focus en ondernemerskwaliteiten met de Expert-Factory, trainingen en lezingen. Onderling is er 8-10 maal per jaar gelegenheid tot netwerken en sparren op het gebied van strategische, zakelijke en persoonlijke onderwerpen. Vrouwelijk ondernemers zijn welkom om uit om een van onze bijeenkomsten vrijblijvend te bezoeken.

De bijeenkomsten, lezingen en trainingen van Entre Femmes-Gooi worden 8-10 maal per jaar gehouden op verschillende locaties in de regio Gooi, Eemland en Vechtstreek. Vaste uitvalsbasis is NH Hotel Jan Tabak Bussum.

Klik hier om naar de website te gaan.