Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.
Entre Femmes Utrecht
entrefemmes

 

 

Organisatie

Kennis en ervaring uitwisselen met collega-ondernemers. Dat willen de leden van Entre Femmes. Het netwerk stimuleert en faciliteert die uitwisseling. Binnen Entre Femmes kun je collega’s ontmoeten en een klankbord vinden om ideeën te toetsen. Daarnaast biedt het netwerk mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het trainen van vaardigheden.

Doelstelling

Een divers netwerk

Stichting Entre Femmes is opgericht in 1997. In tien jaar tijd is Entre Femmes uitgegroeid tot een professioneel netwerk met een heldere koers. Ongeveer tweehonderd ondernemers zijn lid. Onder hen starters en stayers, grote en kleine bedrijven, ondernemers uit diverse branches. Die diversiteit is kenmerkend voor Entre Femmes en wordt door de leden gewaardeerd. De doelstelling van Entre Femmes is dan ook om

  • om ideeën te toetsen
  • of om opdrachten te verwerven

Op die manier wil Entre Femmes professioneel ondernemerschap in de provincie Utrecht ondersteunen.

Achtergrond

De motor achter alle activiteiten is het bestuur van Entre Femmes. Een groot aantal leden is bovendien verbonden aan een of meer commissies, zoals de ledencommissie, de themacommissie of de communicatiecommissie.

Waarom zijn er zoveel Utrechtse ondernemers lid van Entre Femmes?

  • om collega’s te ontmoeten
  • een zakenpartner te vinden
  • kennis uit te wisselen
  • vaardigheden te trainen

Entre Femmes is een laagdrempelig netwerk voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers in de regio Utrecht. Entre Femmes bied je een inspirerende plek waar je kennis en ervaring kunt delen en waar je jezelf als ondernemer én persoonlijk kunt ontwikkelen. Elke maand organiseren we een event; van een prikkelende lezing, actieve workshop onder begeleiding van ervaren toppers of een gezellige borrel om bij te praten.

Vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf voeren vanuit de regio Utrecht kunnen op persoonlijke titel lid worden van Entre Femmes. Voorwaarde is dat je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Entre Femmes staan voor ‘echt en oprecht’ en geloven in ondernemerschap waarbij mensen centraal staan. We streven vanzelfsprekend naar (commerciële) groei, maar vinden duurzame relaties met onze klanten minstens zo belangrijk. Binnen Entre Femmes zijn we vooral collega’s die samen ondernemerschap naar een hoger niveau willen tillen én op z’n tijd ook flink met elkaar willen lachen.
De regio Utrecht
Klik hier om naar de website te gaan.

Zoek je een coach in Utrecht?