Zoeken naar een netwerk voor vrouwen of een gemengd netwerk

Tik hierboven een plaatsnaam in of een deel van de naam van het netwerk dat je zoekt. Of zoek via de zoekstructuur hieronder.

Entre Jeunes voor vrouwelijke ondernemers

Logo jpgWij zijn het enige landelijke netwerk voor startende vrouwelijke ondernemers. Kort geleden ben je gestart met je onderneming.

Of wellicht loop je serieus met plannen rond om binnenkort als ondernemer te starten. In welke fase het starten van je onderneming zich ook bevindt, het is prettig om je ervaringen met andere collega-starters uit te wisselen. Vooral omdat je vaak alleen bezig bent en je een beetje feedback wel kunt gebruiken. In principe kun je lid blijven totdat je bedrijf 5 jaar oud is. Daarna zou je kunnen doorgroeien in netwerkverenigingen als bijvoorbeeld de Stichting vrouwelijke Entrepreneurs (SVE). De leden van Entre Jeunes zijn zeer divers. De meeste dames zijn 30+ en zijn hoog opgeleid. Binnen Entre Jeunes zijn diverse bedrijven vertegenwoordigd, zoals: tekstschrijvers, journalisten, coaches, (loopbaan-)adviseurs, makelaars, trainingsateliers, webwinkels (o.a. paddenstoelen en kunst), kunstenaars, (mode)labels en wijnimporteurs.

Doelstelling

Voordelen van het lidmaatschap

  • Inspiratie, kennisuitwisseling en het uitbouwen van onderlinge contacten.
  • De mogelijkheid tot het opzetten van samenwerkingsverbanden.
  • Op de website van Entre Jeunes SVE heb je de mogelijkheid om berichten te plaatsen op het online prikbord, je contactgegevens en bedrijfsactiviteiten te plaatsen.
  • Jaarlijks diverse praktijkgerichte themabijeenkomsten.
  • Iedere maand Entre Jeunes Netwerkcaf├ę: een inloopborrel op diverse plekken in het land.

Achtergrond

Entre Jeunes SVE is in 1998 ontstaan vanuit Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs (SVE) en sinds 1999 zelfstandig.

Vrouwelijke ondernemers van alle beroepsgroepen, die net zijn gestart of zich in een doorstartfase bevinden en maximaal vijf jaar bezig zijn.

Klik hier om naar de website te gaan.